Motocyklowe sanie Świętego Mikołaja

Fundacja „Wawel z Rodziną” przyłączyła się do motomikołajowej akcji przekazania prezentów podopiecznym małopolskich domów dziecka. Motocyklowe sanie Świętego Mikołaja dowiozły paczki ze słodyczami do prawie setki dzieci.

Motomikołajki miały miejsce już po raz siódmy i w tym roku, dzięki Fundacji „Wawel z rodziną” były jeszcze słodsze i bardziej czekoladowe.

Piętnastu motocyklistów i kierowców offroadowych odwiedziło w tym roku pięć małopolskich domów dziecka. Słodkie upominki od Wawela dotarły do wychowanków Placówki Opiekuńczo-Wychowawczej „Przyjazny Dom”, Placówki Opiekuńczo-Wychowawczej im. Janusza Korczaka, Placówki Opiekuńczo-Wychowawczej „Słoneczny Dom”, Placówki Opiekuńczo-Wychowawczej „Pogotowie Opiekuńcze” i do Tarnowskiego Ośrodka Interwencji Kryzysowej i Wsparcia Ofiar Przemocy.

Motocyklistom dziękujemy za wspaniałą inicjatywę, a dzieciom z placówek opiekuńczo- wychowawczych życzymy wszystkiego co najlepsze!